Shandong, China
Business Type:
Number of Employees:
Year of Establishment:
Management System Certification:
ISO9001:2008, ISO14001:2004, OHSAS18001:2007
Annual Revenue:
2.81 Million USD
OEM/ODM Service
Sample Available

China Casting  Grinding Media, High Hardness Casting  Grinding Mediaballs, Casting  Grinding Media for Sale manufacturer / supplier in China, offering China High Hardness Casting  Grinding Media for Sale, Grinding Ball for Mine, Cement Plant, Power Station, Chemical Industry, Good Wear Resistance Forged and Cast Grinding Balls for Mining and so on.

Gold Member Since 2015
Audited Supplier
Supplier Homepage Products Grinding Steel Ball China High Hardness Casting  Grinding Media for Sale

China High Hardness Casting  Grinding Media for Sale

Get Latest Price
Min. Order: 1 Ton
Port: Qingdao, China
Production Capacity: 30000tonnes Per Year
Payment Terms: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, Money Gram
Material: Steel
Usage: Grind
Processing Type: Casting and Forging and Hot Rolling
Color: Metallic
Customized: Customized
Hardness: HRC55-68

You Might Also Like


Basic Info

Model NO.: B2 B3 45# 60Mn Low Medium High chrome
Breakage Rate: ≤1%
Certificate: SGS ISO BV Coc
Application Feild: Mining Cement Power Station Chemical
Name: China Casting Grinding Media
Trademark: ZW
Transport Package: Steel Drum or Container Bag
Specification: DIA20-150mm
Origin: Jinan
HS Code: 73261100

Product Description

China High Hardness Casting Grinding Media for Sale

Forged steel ball

China High Hardness Casting  Grinding Media for Sale

Casted steel ball

China High Hardness Casting  Grinding Media for Sale


China High Hardness Casting  Grinding Media for Sale

Grinding rods

China High Hardness Casting  Grinding Media for Sale

Application field

China High Hardness Casting  Grinding Media for Sale

Technological processChina High Hardness Casting  Grinding Media for Sale

Grinding Balls Specification:

1) No deformation 

2) High hardness Good wear resistant 

3) Size:Dia20mm-150mm

4) Breakage<1%

5) Certification: ISO9001,SGS.


Our Advantages

1. Jinan Zhongwei has 16 years production experience and complete purchasing,

testing,service system 

2.We keep continuous adjustment and improvement according to the customer's requirement at the last 10 years.

3. On the basis of satisfied customer's 50,000 tons demand, Jinan Zhongwei has more 30,000 tons to 50,000 tons production capacity for the new cooperative partner.

4. Stable price system - 12 months price validity

5. Payment terms ( Negotiate)



Grinding steel ball application : 

1) Cement Plant

2) Copper Mining,Gold Mining,Silver Mining,Aluminum Mining,Nickel Mining

3) Power Stations

4) Chemical Engineering




1.    Can you provide samples for free?

Answer: Yes, we glad to provide free samples.


2.    Are you a manufacturer or a trading company?

Answer: We are a manufacturer, and we have independent export qualification.


3.    What kind of payment you can accept?

Answer: T/T , L/C, Paypal,Western Union


4.    How about your quality control?

Answer: 100% check before delivery to ensure the products quality.


5.    If I send an inquiry ,when can you reply ?

Answer: We will reply to you asap.If we cannot not, we will tell.


6.    How about your packing?

Answer:Container bags & Steel drum with wooden pallets or iron pallets


7.    Do you have any certificate ?

Answer : We have obtained ISO9001:2008, and now we have accpeted SGS and BV inspection,according to the customer's need, we can accpet any third party test.


8.    How about your strength?

Answer: We are a professional manufacturer of forged steel balls and cast balls, with about 16 years' experience in this field . Our products are widely welcome by the domestic and foreign customers.


9.How about your delivery time? (25 tons)

Forged balls : 7-10 days after deposit 

Cast balls : 10-15 days

Company Information

Jinan Zhongwei established in 2000 , we are a leading manufacturer and professional exporter grinding balls in China.Our Company is located in Zhangqiu,Jinan City, Shandong Province, China.Our company covers an area of 15000 square meters,now we have 150 staff, including 13 technical staff .Annual output is 50000 tons to 80000 tons .

Main products : forged steel ball, cast iron ball ,grinding rod, cylpebs

We have exported to 20 more countries, UAE,Zambia,South Africa,Peru,Chile,

Australia,UK,USD,Turkey and so on.


Send your message to this supplier

avatar Mr. Steven

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now